Αναζήτηση

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

"Από την Ξάνθη με αγάπη.." #2


Ναι, οk, το blog είναι για το urban life της Αθήνας. Όμως, έχουμε μπει σε εορταστικό κλίμα και έχουμε καλούς φίλους σκόρπιους και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, οπότε θα κάνουμε ακόμη μία εξαίρεση. Γιατί τελικά πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι..Άσχετο.




"Αφού δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό"

Σίγουρα όλοι σας έχετε ανθρώπους για τους όποιους θα μπορούσατε να διανύσετε από λίγα έως αρκετά χιλιόμετρα για να τους συναντήσετε….Άλλοι το κάνουν εύκολα και άλλοι δύσκολα..άλλοι κάνουν 12 ώρες ταξίδι για ένα καφέ με την παρέα τους (βλέπε http://kane-niaou.blogspot.com/2011/12/starbucks.html) και άλλοι με το ζόρι μπαίνουν στο 5 (τρόλευ Λαμπρινή-Τζιτζιφιές) ώστε να απολαύσουν ένα κονιάκ στο Booze. Το απότελεσμα είναι πάντα το ίδιο.

Εφέτος οι περιστάσεις θα μου στερήσουν αυτό το παιδιάστικο ενθουσιασμό και κέφι που νιώθω σαν παίρνω την στροφή από Ανδριτσαίνης για Νιόβης, μα επειδή πιστεύω στην συμπαντική δικαιοσύνη κάποιος άλλος θα βιώσει το αντίστοιχο συναίσθημα! Γι αυτό άλλωστε υπάρχουν οι φίλοι (καλά υπάρχουν και άτομα που γίνονται κομμάτια, που λέει και η ποιήτρια αλλά αυτά θα τα αναλύσουμε σε άλλη φάση) για να σε συμπληρώνουν και να καλύπτουν τα κενά σου..

Αυτά τα Χριστούγεννα σκεφτείτε καλά ποιοι άνθρωποι σας έχουν ανάγκη κοντά τους και θυσιάστε βρε παιδιά για λίγο την βολή σας ! Τζάμπα είναι μάνα μου! Όσο για μένα μην ανησυχείτε διόλου ..μπορεί ο Κρόνος να στάθηκε πολύ σκληρός μαζί μου όλο το 2011 αλλά επειδή είναι δίκαιος, κάτι μου φέρνει (και δεν είναι δέμα με ταπεράκια)! Οκ! σταματάω τις θεωρίες και πάω να κάνω καμιά δουλειά στο σπίτι γιατί για να βιώσει αυτός ο «κάποιος» το αντίστοιχο συναίσθημα πρέπει να βρει και καθαρά σεντόνια , κανένα πλυμένο ποτήρι.
Υ.Γ : Eύχομαι να μην έχω φάει πολύ σιχτίρισμα για την ταλαιπωρία 9 ωρών που υφίστανται αυτός ο κάποιος!

Σας φιλώ γλυκά,
 η φίλη σας, Β.!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!
Booze Cooperativa: Koλοκοτρώνη 57, Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου